Denne utgaven kan umulig være på noen liste. Innholdet er vel greit nok, i utgangspunktet en gammeldags "på rømmen"-historie, men her tror jeg både oversetter og forlag har syndet stort mot originalen. Trykkfeil er nå så sin sak, men stavefeil, særskriving av sammensatte ord, ufullførte setninger, tegnfeil og annen slendrian er så påtakelig her at det grenser til det latterlige. Aldri i løpet av et langt leserliv har jeg opplevd maken. Det skulle ikke undre meg om originalen er forkortet også.

Ingen flere bøker fra Fritt Forlag for meg, mange takk. Forlaget gikk forresten konkurs tidligere i år, har jeg funnet ut. Vel fortjent, hvis det var denne kvaliteten de tilbød leserne sine.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det skjer noen ganger (heldigvis ganske sjelden) at jeg føler at jeg har kastet bort tiden min ved å lese en bok. Dette var en av de gangene. To timer av livet mitt jeg aldri får igjen. Takk himmel for at boken var kort!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

... og av prinsipp kaster jeg ikke bøker - men her gjør jeg et unntak!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen