Det har du helt rett i. hehe manns minne er vel 14 dager. Vulkaner er veldig fascinerende, på avstand vel og merke. Tenk å bo i nærheten og aldri med sikkerhet vite når noe vil skje uanmeldt. Å miste hus og hjem må være forferdelig når man tenker etter hvor mye hjemmet rommer av kjære minner og skatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Glemmer ikke da jeg og klassen jeg gikk i på barneskolen var på en utstilling om jordskjelvet og vulkanutbruddet i Pompeii ( i nærheten av Napoli, Italia), som fant sted i år 79. Pompeii ble dekket av et 6 meter høyt askenedfall. Ca 2000 personer mistet livet. Først på midten av 1700 ble byen gjenoppdaget, og det har i en årrekke pågått arkeologiske utgravinger.,.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken BjørnesNorahHarald KMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågTanteMamieReadninggirl30Anne LiseNora FjelliAnniken LCecilie EllefsenFriskusenKirsten LundHilde H HelsethFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliAnn EkerhovdVegard