Glemmer ikke askeregnet over Vestlandet, som følge av de kraftige utbruddene på Island for etpar år siden. Askestøv la seg på bilvinduer, og flytrafikken måtte instilles i perioder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det har du helt rett i. hehe manns minne er vel 14 dager. Vulkaner er veldig fascinerende, på avstand vel og merke. Tenk å bo i nærheten og aldri med sikkerhet vite når noe vil skje uanmeldt. Å miste hus og hjem må være forferdelig når man tenker etter hvor mye hjemmet rommer av kjære minner og skatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Glemmer ikke da jeg og klassen jeg gikk i på barneskolen var på en utstilling om jordskjelvet og vulkanutbruddet i Pompeii ( i nærheten av Napoli, Italia), som fant sted i år 79. Pompeii ble dekket av et 6 meter høyt askenedfall. Ca 2000 personer mistet livet. Først på midten av 1700 ble byen gjenoppdaget, og det har i en årrekke pågått arkeologiske utgravinger.,.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30TanteMamieAnne LiseNora FjelliAnne-Stine Ruud HusevågAnniken LCecilie EllefsenFriskusenKirsten LundHilde H HelsethHarald KFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11Demeter