Ønsker tips om bøker om sommer. Altså ikke sommerlektyre, men bøker som omhandler somre, helst skandinaviske. Late, lystige, glade, triste, romantiske, djevelske. alt ettersom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

"Potensgiverne" av Karin Brunk Holmquist - den må være et naturlig valg:-) Svensk, idyllisk, morsom og skarp. Ellers kan jeg anbefale "St-Hansvals" og "hummerfesten" av Viveca Lärn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Synnes puslespill" liker jeg :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har laget en liste over sommerbøker.dvs. bøker som om handler sommer.Link til lista finnes her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, det var jo rett og slett Svaret:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Sommerdøden" av danske Mons Kallentoft vil jeg anbefale hvis du liker krim.Hans dystre,men samtidig lyriske måte å skrive på gjør at han skiller seg positivt(etter min mening!) ut blant mange krimforfattere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir så mørkredd av krim, så kanskje det rett og slett passer om sommeren... takker for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sigurd Hoels Syndere i sommersolvar det første jeg tenkte på - og dét er også en av mine favorittbøker. Fant frem en tråd der flere bokelskere sier hva de synes - det er ikke bare jeg som er glad i den boken!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Anbefaler - som Ninna - Sommerboken av Tove Jansson! Nydelig bok. Den er dessuten sommerens bok i NRK radio, hvor jeg nylig hørte Harald Stanghelle snakke varmt og interessant om den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takker! Den skal jeg søke opp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da anbefaler jeg Sommerboken av Tove Jansson, en fantastisk liten bok! Omtale fra Den Norske Bokdatabasen: Denne boken handler om Sophia som tilbringer sommeren sammen med faren og farmoren på en øy i den finske skjærgården. Den skildrer forholdet mellom en ung jente og en gammel dame som sammen utforsker øya og lærer av hverandre

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vidunderbarn av Roy Jacobsen. Kanskje ikke så lystig ..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest den. Ikke lystig, men sterk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen