Nå er jeg også i gang med bøkene, fikk lånt de på biblioteket. Helt enig, begynnelsen er noe treg og litt kjedelig men jeg har bare så vidt kommet i gang.
Av erfaring, tror jeg ganske sikkert det vil ta seg opp etterhvert, er optimist.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg holder også på med Bleak House. Har kommet til kapittel 10 og er entusiastisk enn så lenge. Jeg både leser i papirform og hører lydbok. Supert! Det er bare kapittel 1 jeg gjerne ville ha lest på norsk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Synes helt klart den tar seg opp etterhvert som vi blir bedre kjent med personene og historiene blir utdypet. Det er som vanlig noen skjønne karakterer vi treffer på og noen ikke fullt så skjønne, men jeg synes de er mer sammensatte og ikke så svart-hvite som vi så i noen av de første bøkene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimEli HagelundNinaGunillaTore OlsenTove Obrestad WøienEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenKirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumTove