Huff da, - kanskje jeg skal ta med "Rebecca" også, for sikkerhets skyld;)
Men jeg tenkte også at det hadde vært fint å ha lest litt av Aust før han og Nils Fredrik Dahl til høsten skal møtes "I en sofa på arkivet" og snakke om å skrive historiske romaner. Jeg tror Dahl skal dit pga boken han skrev om Bernhard Herre, - og nå kom jeg på at det er jo også en bok jeg gjerne skulle ha lest;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg syns også du skal gi Vredens dag en sjanse. Gretemor og jeg er to av dem som har gitt boka en femmer. Når det gjelder Aust og historisk innhold i bøkene, vil jeg si at bok nr 3 og 4 Hjemsøkt og Kongefykt er mest spekket med detaljer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var fint å høre:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke sikkert det er noe "Huff da". Mye mulig du liker Vredens dag. Det er også mulig jeg ga opp for tidlig, men det er noe med alle de andre bøkene jeg skulle hatt lest og da nytter det ikke å kaste bort dyrebar tid på det som ikke fenger helt :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaoline