Når og hvor foretrekker du å lese bøker? Selv leser jeg helst på senga om kvelden, eller ute i solen :)(selv om det er litt vanskelig nå i alt dette regnet!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Leser godt plantet i sengen midt på natten, for dersom jeg blir revet med av en bok så klarer jeg ikke å stoppe. Når spenningen i en bok klarer å fange deg såpass mye at du glemmer søvnen- Ja, da er den gripende! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser nok mest på sengen, men også i godstolen på kvelden, på stranden og på legekontorets venteværelse (har alltid med en bok i vesken). Jeg hører også mye lydbøker i bilen og når jeg står å stryker klær, da går strykingen som en lek! Har også lydbøker på min MP4 spiller, som er med meg hvorenn jeg måtte befinne meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I utgangspunktet hvor som helst, men den mest brukte situasjonen er nok hjemme i sofaen eller godstolen - med musikk i bakgrunnen, eller på øret. Utendørs lesning kan bli litt vanskelig, siden byen jeg bor i har ca 250 regnværsdager i året.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg foretrekker å lese bøker mens jeg ligger og soler meg på stranda. For å gidde å ligge særlig lenge, er det helt nødvendig å ha noe å lese i. Liker også å lese når jeg er ute og reiser, i fly, mens jeg sitter og venter på at flyet skal gå f.eks.

Ellers liker jeg å lese hjemme. Sittende eller liggende i sofaen. Eller på senga før jeg sovner..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser når jeg føler for det, hjemme i godstolen og gjerne på toget med god musikk på øra i tillegg. I godstolen hjemme har jeg gjerne kaffe tilgjengelig også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I godstolen med hunden på fanget, i senga, ute på verandaen , med hunden tett ved siden av meg, og noen ganger på jobb ( dessverre) uten hund. Jeg kan lese på jobb, fordi jeg jobber son nattevakt. Ellers har jeg med meg en bok og hunden overalt. Har du en boksamling, en hage og en hund, er man aldri ensom, leste jeg et sted.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser helst på hjemme på dagtid. Enten ute på verandaen i sola eller inne i sofaen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser når som helst og så ofte jeg kan. Jeg til og med skipper lunsj på jobb av og til, og finner et sted hvor jeg kan være alene og bruke lunsjtiden til å lese litt i stedet. Jada, kall meg sær. Men favorittiden er vel natten. Da kan jeg lese så lenge jeg kan uavbrutt. Bortsett fra når jeg må stå opp da. Men jeg er et nattmenneske. Det er da verden står stille og det føles ut som om jeg er den eneste i verden. Da er det godt å bare kose seg med en bok:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leser på senga hvis jeg ikke er for trøtt og ute på verandaen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

-Leser på senga,hører lydbok i bilen, har lastet ned lydbok på ipoden, og leser mye når jeg er på hytta ;-) Hva var vel livet uten bøker......? sukk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På kvelden, i sofaen. Eventuelt ein søndagsformiddag når eg er åleine i huset. Det viktigaste er å ikkje bli avbrutt :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som regel på kvelden, da har jeg masse tid og det er tålelig stille i huset. På dagtid skjer det alltid noe hele tiden, men jeg har alltid en bok i nærheten i tilfelle det er rom for å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Foretrekker sofakroken med puter og pledd. Juliværet er ikke av det varmeste for tiden. 13 grader er ikke mye å skryte av. En kaffekopp i nærheten er ikke å fornekte. Leser når det måtte passe meg, men ser at det blir som regel på ettermiddagen/kvelden for mitt vedkommende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En som liker å lese finner tid og plass overalt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee