En ting er å følge noen (jeg er ikke helt sikker på hva det betyr), en annen ting er å bry seg om hva dere skriver her.
Jeg kjenner i grunn ingen av dere personlig, så jeg må sile dere etter andre kriterier.

Men ok. Hva er det som gjør deg interessant nok til at jeg bryr meg om hva du mener?

Felles bøker
Det første er hvor mange bøker vi egentlig har til felles. Det er ikke bare avhengig av vår felles smak men like mye av hvor mange bøker du har registrert.
Jeg har ikke så mange. Men hvis jeg har 10 til felles med noen som har 1200 bøker, betyr det mindre enn hvis jeg har 10 til felles med en som bare har 50 på hylla si.
Favoritter
Jeg tar en titt på din favorittliste. Finner jeg noe der som jeg liker selv, blir det interessant. At du har 25 % av dine bøker som favoritt er kanskje noe suspekt. Har du ikke giddet å registrere favoritter i det hele tatt, så er det i grunn like ille.
SciFi & Tegneserier
Min svakhet. Særlig tegneserier. Har du bare teite album og dumme bøker i hylla di, så kan du bare ha det så bra. HER er det mange bonuspoeng å hente!

Så... har vi noe til felles, liker vi de samme bøker og har du god smak, så bryr jeg meg om hva du skriver som kommentarer. Jeg kommer kanskje ikke til å følge deg, men jeg bryr meg om hva det er du skriver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Bøker som "The Road" som får en så massiv omtale her inne måtte jeg bare springe å låne. Samme gjelder når jeg får en personlig anbefaling av noen her inne :-)
Men går ikke spesielt mye i bokhyllene til folk lenger. Synes det de skriver sier det jeg ønsker å vite :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sjekker alltid hva slags bøker folk har avbrutt. Det er interessant! Ellers er jeg helt enig at jeg ikke helt forstår poenget med å 'følge' noen. Sånn rent bortsett fra at det er en hyggelig tanke.

Jeg bryr meg alltid om hva folk mener hvis det de skriver er interessant eller fint. Det er uavhengig av om de liker de samme bøkene som meg eller ikke. Utrolig kjedelig hvis jeg bare skal høre på de som har lik boksmak som meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det har du rett i, man skal ikke lete etter sin egen flokk til en hver tid.
Men det er nå l'ell greit å finne ut hvorfor de skriver det de skriver.
Og siden jeg ikke kjenner dere, er det bokhylla deres jeg bruker til å danne meg et bilde.

Det der med avbrutte bøker var en god idé.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå måtte jeg straks inn å se hva dere hadde avbrutt, men ble ikke så mye klokere :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må innrømme at det er interessant med de som man har en favoritt eller to til felles med, for da tenker jeg jo umiddelbart at de kanskje kan sette meg på sporet av noen nye favoritter.

Om man bare leser det samme derimot så blir det jo kjedelig. Om jeg ser at et menneske har fullstendig ulik boksmak som meg så blir det ikke så interessant hva de anbefaler for slags bøker, men det kan være interessant å lese hva de har å si i andre debatter her inne om litteratur generelt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig.
Jeg stoler mer på de som 'beviser' at de har samme smak som jeg har.

Men samtidig er det interessant å se hvor bred interese folk har. Selv om de har samme type favoriter jeg jeg har, så kan resten av bokhylla være totalt ubegripelig (med mine bebrillede øyene).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For min del så har jeg lest mye, mye mer enn hva som står i bokhyllene mine, - det gjelder for flere andre også her inne, - så sånn sett så sier ikke bokhyllene "alt" om oss som lesere:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man må vel kanskje ha litt lengre tid på seg, jeg kommer stadig på flere bøker jeg har "glemt", men kan ikke si at jeg får lagt inn alle. Det går litt i rykk og napp. Har en tro på at det blir lettere å legge inn bøker jeg leser fra nå av...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med Hilde! Og så er det jo også åpent for tolkning hva bøkene som står i bokhyllene egentlig sier om deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold