Denne boka var en fantastisk fengende bok! Jeg satt oppe om natten for å lese "bare ett kapittel til". Den futuristiske delen er vel gjennomtenkt, og blir virkelig gjennom forfatterens beskrivelse og ord. Hoppet med en gang over på neste bok da denne var lest fra perm til perm på tre korte dager!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte denne boken ganske godt selv, og jeg leste den faktisk ut på 2-3 dager jeg også. Tok litt tid for meg å komme i gang, men etter å kommet over den delen var det veldig lett å like denne boken. Syntes dessverre ikke oppfølgeren, Pretties, var så god. Leser de kun på norsk, og gleder meg til den tredje boken kommer ut på norsk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg kom fort inn i boken! Men satt å leste ganske så mye den første dagen :) Jeg leser de på engelsk, og er halvveis med tredje bok også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva