En samling barnedikt av dikter Arild, illustrert av Finn Graff. Ujevnt. Men jeg har alltid hatt sansen for dikteren, og Finn Graff sine illustrasjoner drar ikke ned inntrykket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg var så heldig å fikk tak i et eks av Arild Nyquist samlede dikt hos en bokhandel (det var det eneste eksemplaret de hadde). I blant flere av hans diktsamlinger som er samlet der står denne diktsamlingen. Er blitt veldig glad i Arild Nyquists dikt og synes det er rart og synd at hans bok samlede dikt ikke blir utgitt igjen for det var svaret jeg fikk fra forlaget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30LailaHeidi LAnniken BjørnesNorahHarald KMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågTanteMamieAnne LiseNora FjelliAnniken LFriskusenKirsten LundHilde H HelsethFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteTonje-Elisabeth Størkersen