Tyskland blir aldri det samme etter denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

... og kanskje ikke Litteraturhuset heller, etter Russerdisko en junilørdag - med samme Kaminer, først på kjøkkenet, så ved platespilleren. Han skriver med en nysgjerrig generøsitet og åpenhet ift det han beskriver som bretter fordommer tilside og viser frem det fantastiske og forferdelige i migrantenes Europa og i det gamle Sovjetveldet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Morsomme, finurlige og gode betrakninger som er vel verdt å lese. Men jeg hadde lest Reisen til Trulala først, og likte den så mye bedre. Dvs, jeg lo mer av den, og trodde jeg skulle få mer av det samme, mens Russerdisko ga langt mer å tenke over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.Morten JensenSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis Vold