Er det flere her som er avhengig av Bokprogrammet på NRK for å få en fullstendig tirsdag? Hva mener dere om programmet? Jeg syns forrige program med Dag Solstad var veldig bra, men så er Solstad ganske morsom i seg selv da :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har sansen for programlederen også jeg:-). Jo, jeg synes programmet er bra, - selv om jeg ikke har sett det så veldig mange ganger. Programmet med Knausgård falt også i smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Togturen med Solstad var ubetalelig. Ellers har Bokprogrammet egen gruppe på Facebook. Her er det link til et opptak av hele den 2-timers togturen til Nordagutu med Dag Solstad.

Jeg synes for øvrig at programmet er opp og ned. Av og til blir det for mye snakk om annet enn bøker. Programmet om Torgrim Eggen haltet litt. Det er interessant å snakke om mat (en av mine pasjoner), men dette er tross alt et bokprogram.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med deg! Programmet om Eggen ble litt innholdsløst syns jeg. Det er veldig mange bra episoder av Bokprogrammet, og noen ikke så bra, men jeg er helt avhengig. Jeg ble så glad da programmet endelig begynte på igjen i år!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig, fikk aldri helt sving på Eggen. Men jeg synes Brenner generelt sett er bra, stiller ofte gode spørsmål og er ikke redd for å være kritisk. Og Solstad var en nytelse å se på, herlighet for en pussig fyr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøver å få meg alle opptredener Solstad gjør i offentligheten, enten i media eller "live". Jeg finner fyren grenseløst fascinerende: personligheten, litteratursynet, samfunnssynet, alt. Godt gjort av Bokprogrammet å ta han med på togturen fra "17. roman". Bare synd at NSB er i ferd med å nedlegge hele virksomheten...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, helt enig, man kan være både enig og uenig med ham, men aldri likegyldig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Evagretemor