St.Jørgens Hospital i Bergen var en av grunnene til at jeg valgte denne boken. Jeg ble nok litt skuffet over boken ,ikke fordi det ikke var en god historie ,men fordi de leprarammedes historie ikke rørte meg slik den burde. Spinalonga fremsto for meg ikke som et sted med skrekk og gru. Dersom noen er blitt interessert i lepra ,besøk St.Jørgens Hospital for leprasyke i Bergen. Sykehuset som nå er museum står slik det ble forlatt i 1946 da det opphørte som institusjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg ble heller ikke veldig rørt av de leprarammedes historie. Jeg følte at jeg ikke ble godt nok kjent med personene i boka. Føler at den ble litt for enkel. Det gikk liksom litt for fort. Men, det var veldig gode beskrivelser av naturen og omgivelsene. Fikk veldig lyst til å dra til Hellas. Synes det var en fin og lettlest bok, men den stakk ikke så dypt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith NagelMorten Jensen