Endelig kan man ta sommerferie. Her har de siste månedene bestått av jobbing og aktiviteter og ingen tid for boklesing. Falt helt av lasset gitt. Men satser på litt bedre vær (hoho) og en god del rolige lesestunder. Evig optimist.

Ser sommeren bra ut for dere? Eller blir det for mye aktiviteter for boklesing? Får dere bedre tid til å lese eller mindre tid?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Nå har jeg voldsomt med tid. Symeldt med brudd i Okla, så sidene går fortere enn før. Ikke en typisk sommerferie, men gjordt er gjordt, glede seg over de mange sidene som ryker fordi jeg blar så fort :P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Auch. Greit og ha god lesetid men ikke på den måten. God bedring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hørtes herlig ut :) dessverre ikke min tur enda, men neste uke er det min tur for 2 uker gleder meg :) slapp av og lese mye :) jeg får alltid passet inni lesing. Skal i seks timer vent på en flyplass så det blir nok en del lesing :)

Ønsker deg en flott sommerferie :)!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å sitte ute i hammocken ein stille og rolig sommerkveld med ei god bok er særdeles beroligende. Dessuten skal ein ikkje sova bort sommernatta, så det blir ein god del lesing også der.

Så for min del er sommeren ei tid der eg lese ein god del bøker. Ei tid der ein kan senke skuldrene, og gli 100% inn i bokas fantastiske univers.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Skal flytte i sommer, men flyttingen skjer ikke før etter den 15. Kommer da til å shoppe litt til den nye leiligheten, ting jeg mangler (grøss og gru, jeg hater shopping), men i mellomtiden håper jeg at det blir tid for å ta igjen litt lesing. Har ikke vært så mye lesing på meg i det siste som planlagt. Så håper jeg får tid til å ta igjen det i sommer selv om 3 uker ferie går fort unna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det samme har jeg og sagt lenge nå. Skal bare bli ferdig med ditt og så skal jeg lese. Og oops må vist bli ferdig med datt også osv osv. Men nå SKAL jeg ha fri. Skal reise fra pc og jobb og alt og ser frem til noen dager uten noen forpliktelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, høres ut som om vi er veldig like. Jeg legger planer om å lese det ene og det andre, men så kommer det alltid noe i veien. Irriterende, men, men, skal bli godt å fortape seg i litteratur nå når det endelig er ferie:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne Jensen