Er det noen som husker Luna serien? Det var en "under label" på Gyldendal (tror jeg) som ga ut masse fantasy kanskje mest myntet på ungdom. Dette var vel på 80 tallet. Alle Narnia bøkene til C.S. Lewis og Jordsjø triologien til Ursula K. Le Guin bl.a. kom ut som Luna bøker. Men det var mange fler. Jeg har forsøkt å komme over en komplett liste, men har ikke lykkes. Er det noen som husker flere Luna bøker, eller som har oversikt over alle titlene?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Husker de godt, leste bl a Narnia bøkene flere ganger, begynte på serien av Susan Cooper, har de nå og skal lest på eng, har også kjøpt meg Jordsjø bøkene på eng og leste de 3 første i Luna serie. Syntes en del virket litt sære så jeg har ikke lest alle, men i hvert fall Trollmannen fra Oz og Peter Pan bøkene også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jøss, nå fant jeg faktisk noe om det på Wikipedia. http://no.wikipedia.org/wiki/Luna-bøkene Men jeg tror ikke det er en komplett liste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå gir jeg meg ende over, det er en liste her inne over Luna bøkene også gitt! http://bokelskere.no/serie/lunaboekene/1906/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling