Kommer litt an på hvor jeg er om sommeren, og hvilken side sommeren viser seg fra. I solskinn på stranda, eller i bil/tog/fly på vei til et sted så velger jeg helst lettlese bøker som gir meg en glad avslappa følelse. Til regnfylte dager på hytta, så er det godt å kunne kose seg med dypere og tyngre lesestoff.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ja, det er logisk å velge lettlest på stranden og på reisefot, den ser jeg: )Og nå har jeg også forsøkt meg på en bok av litt tyngre format som sommerlesning hjemme i godstolen, og det var veldig engasjerende: )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kom først med et litt raskt svar lenger oppe, - nærmere forklart betyr det at jeg gjerne deler opp dagen og leser forskjellig til forskjellige tider. Men jeg prøver ofte å få lest noe som er litt seriøst i løpet av en ferie, og ikke bare krim og kjærlighet, - de bøkene kan man jo heller ty til når man er sliten etter en arbeidsdag i vinterhalvåret. Men så skal man jo slappe av og kose seg litt ekstra om sommeren også;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo, der begynner du å nærme deg det jeg har tenkt meg fram til etter å ha fundert over det overraskende utsagnet jeg hørte om sommerlesning. De jeg snakket med sa nemlig at de leste bøker som var tykke og tunge om sommeren, for det orket de sjelden ellers.. Det måtte jeg gruble over, så etter litt grubling fant jeg ut at jeg skulle prøve, så jeg tok fram en bok jeg har hatt lyst til å lese en stund, men som jeg hittil ikke har hatt overskudd til å gå i gang med... Og det fenget skikkelig... Jeg har tidligere valgt nokså lettleste og veldig lettleste bøker om sommeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har fleire år på rad berre lest lettvekterar. Ikkje noko gale med det, sjølvsagt, men kva tid skal eg då lese alle dei bøkene eg gjerne vil lese, men som krev litt innsats, iallefall å kome inn i ? No er fyrste feriedag over og eg er nett ferdig med fyrste bind av "Parallelle historier" av Peter Nádas. Gler meg til den held fram, om eg finn den på biblioteket då... Ellers forsøker eg å friske opp språkkunskapen med å lese td krim på fransk. To floger, eller noko i den gata. Sommerlesing blir det iallefall!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det er slett ikke noe galt med lettvektere, men alt til sin tid... Jeg har som nevnt også gått mer over til å lese noe tyngre også, dvs. bøker jeg lenge har hatt lyst til å lese.. Så der er vi to...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her ser du forøvrig en utdyping av mine tanker om og planer for sommerens lesing;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.