Er det noen av dere som har vurdert å lage "utlånsliste"? Selv har jeg mistet en del bøker fordi de ikke har blitt levert tilbake. Mitt problem er at jeg ikke husker hvem som har lånt dem. Vurderer nå altså å lage en liste/skrive ned hvem som har lånt hvilken bok... Men det blir kanskje for sært?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Absolutt ikke! Jeg låner ofte ut bøker og jeg skriver alltid ned forfatter, hva boka heter, hvem som har lånt boka og når boka ble lånt. Går det for lang tid, før jeg får de igjen, så spør jeg bare vedkommende om bøkene han/hun lånte ikke fengte! Det er lov, det er jo dine eiendeler!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å ha et lite kartotek er ikke dumt. Men jeg vegrer meg fremdeles å låne bort bøker. Selv låner jeg kun bøker på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En slik utlånsliste har jeg skrevet i mange år! Det er absolutt ikke sært og fungerer utmerket. Ingen sure miner. Når noen ikke leverer tilbake en lånt bok, kan det være en ren forglemmelse. En vennlig påminnelse, i rimelig tid er på sin plass :-)
Jeg skriver dessuten navnet mitt i bøker jeg låner ut.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30LailaHeidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora FjelliAnniken LFriskusenFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil Stangeland