Jeg tror på dialog. Man når ikke frem til noen med spytting, man bare forsterker sin motparts overbevisning. Og det å kritisere hva jeg synes var et lite konstruktivt innlegg er ikke det samme som å forsvare den personen det ble rettet mot. Som du ser i resten av tråden har jeg argumentert mot denne personen. At han bare er ute etter å fordømme tror jeg dog ikke. Igjen: Raske konklusjoner er skummelt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 15 svar.

[ Slettet av bruker ]

Å kalle en person idiot fordi du er uenig i hans livssyn synes jeg blir for drøyt. Hva hensikten hans var med å legge ut sitatet er også noe vi bare kan spekulere i. Om du oppfattet det på en spesiell måte synes jeg heller du kunne tatt opp det på en mindre konfronterende måte. Bibelen er en bok som alle andre, dermed kan man også sitere det man selv ønsker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Kjell G var litt lurere. Han la ut en masse bibelsitater på latin. Da var det jo ikke en kart som ble provosert.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

hehe det har du sannelig rett i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Kommer vel helt an på hva som var hensikten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Det skal litt til for at jeg blir provosert, men nå synes jeg du drar den litt langt. At du stempler en person som snobbete og feig fordi han legger ut sitater han liker på ett språk ikke mange behersker synes jeg er dårlig. Spørsmålet er vel hvorfor du lar deg provosere av andres sitater? Har selv meldt meg ut av statskirken, men har ingen problemer med at andre har forskjellig tro og meninger en det jeg har, så lenge de ikke går ut over andre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tja, hadde jeg behersket latin og funnet et sitat jeg likte så hadde jeg garantert lagt det inn, på samme måte som jeg gjør med engelske. At ikke alle leser engelsk tenker jeg lite på. Hensikten er nok ikke noen annen enn at han likte sitatet tenker jeg..

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Vet ikke hvor mange som behersker latin i Norge, men jeg ser heller ikke hvorfor det skulle være relevant. Om vi antar at mange legger inn sitat for egen del, ikke for andre, så har det ikke noe å si hva slags språk det er på så lenge man forstår det selv.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød