Spennende og fengende fra de første par sidene og boka ut. Synes språket var godt, og det fikk meg inn i historien og stedene med en gang. Enig i at Live kanskje er litt vel naiv, samtidig kan jeg kjenne meg igjen i hvordan man kan miste hodet når man forelsker seg. Dessuten får vi en bakgrunn og forklaring til hvorfor Live faktisk lengtet så veldig etter å bli elsket og utvalgt. Tenker på mora som døde og hvordan hun følte seg avvist av sin far og nye dame.

Synes kanskje det går litt vel over stokk og stein mot slutten, og at forfatteren tok et par lettvinte løsninger der. Samtidig var den så spennende at jeg bare måtte lese den ut fortest mulig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

JoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge