Da jeg nettopp la inn boka "Den gyldne blomsts hemmelighed", ble ISBN-10 gjort om til ISBN-13. Hva er dette for noe? Vil det si at ISBN-10 ikke aksepteres lenger? Det blir vel litt dumt hvis folk prøver å søke på et ISBN-10, for da finner de ikke boka? (Denne boka er jo for gammel til at den egentlig har fått et ISBN-13.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Når du lagrer en bok her på bokelskere.no, lagrer vi eventuelt ISBN-10. Vi konverterer også ISBN-10-nummeret til ISBN-13 og lagrer det i bakgrunnen.

Under søk etter bøker her inne ser vi først om søkefrasen din inneholder et ISBN-nummer. Hvis søkefrasen din inneholder et ISBN-10-nummer, konverterer vi det til ISBN-13, og ser om vi har utgivelser registrert på dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for svar! Jeg ser nå at jeg får treff når jeg søker opp denne bokas ISBN-10. Jeg mener jeg ikke fikk det første gang jeg prøvde, men det er jo mulig jeg har tastet feil eller noe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en ISBN konverteringstabell på nettet. Boken din er vel et opptrykk..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei da, det er ikke noe opptrykk. 1. utgave, 1. opplag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter 1/1.07 er ISBN gått vekk fra 10 til 13..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg da fullstendig klar over. Det jeg lurer på er hvordan det fungerer med gamle ISBN-10 her på Bokelskere. Jeg mener det for ei stund siden var mulig å legge inn og søke på ISBN-10, men det er mulig jeg husker feil.

Hvis det ikke er mulig synes jeg det er litt tungvint, spesielt ettersom man ofte må søke på ISBN for i det hele tatt å finne visse bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinmgeSilje-Vera Wiik ValeMonica CarlsenCathrine PedersenTonesen81Tove Obrestad WøienKirsten LundPia Lise SelnesMorten MüllerNorahMarenRolf IngemundsengretemorPi_MesonEli HagelundJoannStig TPirelliNikkaHanne Kvernmo RyeLeseberta_23Turid Kalvatn SchøyenGodemineRandiHilde H HelsethWilliam BillisonsiljehusmorCamillaHarald KDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardNils PharosomniferumAnette SBerit R