Med Bibelen som roman har forfattaren lukkast godt - dette er spanande som ein fantasyroman, det er stoff me alle burde kjenna, ei bok du ikkje legg frå deg når du først har teke fatt - det er Bibelen, for svingande! Men boka får eit digert minus for språket, som til tider blir vel mykje trivielt og liknar på kiosklitteratur. Eg har likevel teke til å fundera på om boka ikkje fungerar best slik likevel, så frå eit tenkt terningkast fire får boka ein femmar. Trass alt. Prøv denne!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er over halvveis i boka, og den fascinerer meg! Ja, språket er enkelt, men jeg syns jammen det fungerer! Mange av karakterene trer fram for meg som levende mennesker og det er spennende å lese om dem. Anbefaler alle å prøve, den er tykk, men likevel lett å lese. Aldri har vel de eldgamle tekstene stått så levende for meg: ) Herlig rett og slett!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ritaoline