En veldig bra bok om oppblomstringen av finansmiljøene på Wall Street på begynnelsen av 80-tallet: Forfatteren skrev denne boken for å advare unge mennesker mot å begynne å jobbe på Wall Street, men endte opp med at de samme menneskene brukte boken som lærebok, for hvordan man skulle lykkes der.

Forfatteren gir gode skildringer av hvordan oblogasjonsmarkedet for boliglån ble bygd opp, og ikke minst av hvem. Dette var starten på produktene som sterkt bidrog til den siste finanskrisen, og som verden sliter med enda.

Forfatteren har senere skrevet flere bestselgende bøker, samt jobbet som skribent i blader som Vanity Fair og Portfolio.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine VictoriaEster SMorten Granheim