Dette var en bok som ga mye glede. Vi får høre historien om Finn Eng gjennom jenta Eli. Selvfølgelig er det spennende for et barn med en onkel som bryter alle regler, men øser kjærlighet utover niesen uten å gjøre noe galt. Og alle de andre flotte familiemedlemmene som gjør det de aller fleste gjør nemlig å ta hånd om barn og familie som de har. Og hemmeligheter. Jeg kjente meg veldig igjen i stedsbeskrivelsene, men minnene fra gjestgiveriet ønsker jeg ikke å tenke på. Hagabakken idylliserer dette vannhullet, eller er tidligere ute enn da jeg vokste opp og det var forbudt å gå i stasjonsområdet pga alle fyllikene som vanket der. De fleste stasjonsbyene hadde den slags etablissement. Men jeg anbefaler denne boka på det varmeste. Hagabakken skriver gode historier og bør leses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har ikke lest boka, men Hula Lou står absolutt på lista. Den fikk god omtale i en nettavis, så jeg satte den opp på ønskelista.

Ser forøvrig på oversikten over "felles bøker" at jeg har lest samtlige av bøkene du har oppført (bortsett da fra Hula Lou). He he, bare en (u)-vane jeg har dette med å se hva andre folk leser, men morsomt og uvanlig med så massiv eller full score.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Får mange lesetips fra bokelskere, men har ikke sett på din liste. "Hula Lou" var en av de bøkene som setter en i godt humør. Kan hende det er en annen tone i boka hvis man leser den igjen, men førsteintrykket blir som regel stående. Anbefaler de andre bøkene av Hagabakken og. De er ikke så lystige, men tankevekkende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud