Ja, det kunne jeg selvsagt ha gjort, men på en annen side så får jeg de tilbake, er vel bare at jeg ikke liker det. ;) Og sånn for sikkerhets skyld hender det jeg skriver navn og tlf.nr i permen for å være på sikre siden om det er bøker jeg er ekstra glad i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da tar du med deg ergrelsen på kjøpe. Du vet at den som tier samtykker... Selv låner jeg ikke bort noen bøker, ikke til min søster engang. Pga at det tar så lang tid før jeg får boken tilbake og må mase i tillegg. Det å være hele tiden oppdatert hvem som har lånt boken til hvilken tid - vil jeg ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nuvel... jeg har sagt ifra, men klart... jeg kan selvsagt takke meg selv når jeg fremdeles låner ut bøker. Og som sagt, jeg får de alltid tilbake i god stand, og det er vel til syvende og sist det som teller for meg. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ester SKirsten LundEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30LailaHeidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora FjelliAnniken LFriskusen