Nok en herlig krim fra Lindell! Jeg er av den typen som lett lar meg underholde, så kritikken en del andre har skrevet om denne boka tenkte jeg ikke over da jeg hørte den som lydbok. oftebro er en fantastisk skuespiller som gir meg som lytter mange gode bokstunder!

Jeg liker at det er parallellhistorier, og at vi blir godt kjent med etterforskerne og livene deres. Det gir for meg boka større troverdighet, og jeg synes det er spennende å følge hovedpersonene fra bok til bok. Läckberg og Marklund er de jeg liker best ang dette, samt Mankell! Marions personlige problemer kommer mer og mer frem etter hvert, og det er fortsatt artig å følge de. Håper, for hennes egen del, at hun åpner seg litt mer etterhvert, og får pratet ut om problemene sine!

Alt i alt en flott krim, som ga meg noen gode timer! Det er det viktigste, at jeg koser meg med boka der og da. Om det er noe å utsette på boka, så trenger ikke det å ødelegge den gode lesestunden for meg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BoktimmyEmilie GeistGVEivind  VaksvikIngunn SFarfalleJan Erik  OlsenReadninggirl20edgeofawordLilleviArcticDwarfLibraritas vNina BallerinaMari Nordø LommelunRandiBjørn  BakkenKarin BergTone Maria JonassenLena Risvik PaulsenLeseberta_23Beathe SolbergBkSraDevoralibrosKay NilsenIngerMia HusefestNina J.B.HildeBenedicteArne SjønnesenHanne KolbruMonica CarlsenErikEli R. GjengstøRisRosOgKlagingHilde H  HelsethCarine JensenAud- HelenMartine GulbrandsenEli Hagelund