Uff og uff. Enda en gang har jeg brukt mange timer på å lese en bok som egentlig ikke var verdt det.

Handling fra Island der en mann blir funnet hardt skada i nærheten av hytta si. Inne i hytta er hans unge elskerinne drept. Er det den skada mannen som har drept henne?

Intrigene tetner til med storkapital, fyllefanter, sjalusi og gammel grums som ingredienser. Stor overraskelse når gjerningsmannen blir avslørt. At det er han henger absolutt ikke sammen med resten av plottet.

Synes ikke dette var noen god krim blant annet fordi plottet ikke var troverdig. Når gjerningsmannen plutselig blir kasta inn i handlingen som det, synes jeg det er litt kunstig og rart... Videre synes jeg handlinga hopper veldig i denne romanen. Vanskelig å holde orden på alle personene.

Jeg ser at forfatteren har prøvd å skrive en slags hardkokt thriller/krim, men synes ikke det lykkes særlig godt.. Heldigvis finnes det flere andre islandske forfattere som skriver bedre i krimsjangeren. Les disse i stedet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi L