I dag på bussen så jeg 2 damer som leste. Og jeg ble litt nysgjerrig på dem og så hva de leste. Lurte på om de kanskje var på bokelskere. Men når jeg søker opp boken så kommer det at over 1000 personer har den i sin boksamling. Men hvordan finne ut hvem som leser den boken akkurat nå? Går det an?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Gå inn på "Finn bøker" og skriv inn boktittelen. Når boka kommer fram så er det flere tegn under boka hvor det står hvor mange som har den i boksamlingen sin osv, og der finner du også ut hvor mange som leser boka akkurat nå, og kan klikke deg inn der for å se "hvem" som leser boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk. Nå ser jeg det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

trodde man kunne se det ved tegnene under bøkene. søk på dem, men ikke trykk på boktittelen, om du forstår hva jeg mener. da får man; hvem som har den i hyllene, hvem som leser dem nå, hvor mange komentarer osv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesKirsten LundCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsenTherese Holm