Eg har ikkje lese ei einaste ei av desse bøkene. Ikkje fristar det heller.

Eg er for enkel og folkeleg, trur eg.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er ikke alt som passer for alle heller. hehe selv om jeg 6 av bøkene så jeg ikke lest de enda. Men de står de tålmodig og venter på at den riktige tiden er inne. Det med lesing og bøker er som trappetrinn, man vokser mens man leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje det. Tida vil vise, eg er open for det meste.

Eg vart (via Bente) merksam på at "Tatt av vinden" står på lista over Pulitzerpris-vinnarar, og difor lyt eg ta tilbake ein del av det eg skreiv. For den boka har eg lese, fleire gonger, og det er også ei av favorittbøkene mine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble jeg glad for å høre. Det er flere bøker på den lista som tåler en leser med behov for det enkle, jft din kommentar i går.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckLailaEster SKirsten LundEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora FjelliAnniken L