Det er ekstremt irriterende hvis man ikke får bøkene sine tilbake. Derfor er jeg blitt veldig selektiv til hvem jeg låner bøker til ( som jeg har nevnt i en annen tråd her inne). Jeg kjøper bare innbundne bøker, og for noen år siden lånte jeg ei bok til et familiemedlem. Da hun leverte boka tilbake, så var det i pocketform (fordi hunden hennes hadde spist boka). Hun kjøpte riktignok ny bok til meg, men å erstatte en innbundet bok med en pocket?????. Det hadde jeg aldri fått meg til å gjøre selv. Mulig jeg er sær, men men:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

[ Slettet av bruker ]

Utrolig historie. Må jo spør hvordan vedkommende behandlet lånt bok på. Er den en valp så legger man ikke lånte ting i høyde hvor den kan få tak i ting.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Uhell skjer. Da vår hund var valp klarte jeg å legge igjen mobilen på kjøkkenbordet, den var knust når jeg kom tilbake fra skolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Selvfølgelig hadde jeg det, samme utgave eller en bedre. Kommentaren var mer til Kirsten som mente at låneren var uforsiktig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Uhell kan skje alle, men jeg reagerte på at jeg fikk boken tilbake i pocketform:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det hadde jeg også gjort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forsto hva du mente og jeg er helt enig. Min kommentar gikk på at man ikke nødvendigvis er uforsiktig fordi en valp får tak i noe, det holder å være distré. Kjente meg nok litt igjen i den :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckLailaEster SKirsten LundEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora FjelliAnniken L