Jeg skiller mellom diett og livsstil. Lavkarbo kan nok fint fungere som en diett i en begrenset periode for å gå ned i vekt. Men som en langvarig livsstil er det direkte helsefarlig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

I forrige uke ble det via Dagbladet advart om at livslang lavkarbolivsstil kan øke risikoen for hjerneslag. Hvorvidt kildene til dette oppslaget er pålitelige, er en annen sak. Uansett tror jeg selv mest på et variert kosthold.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her er jeg enig. Dietter har en tendens til bli jo-jo slanking som fører til at man legger på seg de kiloen man tok av pluss flere kilo - når man avslutter dietten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli