Den som leter finner. Jeg har funnet utrolig mye hos bruktbutikker, amazon og eldre slektninger. Men det skal sies at jeg gjerne kjøper flere pocketutgaver samtidig. Bare for å ha dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det er en av de mer merkelige bokvanene jeg har hørt om :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hehe... jeg innså først hvor rart det var når jeg skrev meldingen i stad. Men det er fordi jeg vil at fine utgaver jeg er forsiktige med i tillegg til de jeg kan slite ut. Og forskjellige pocketutgaver kan ha forskjellige forord/etterord - og der kan det jo stå mye interessant.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ser helt klart tanken bak det og vet du av erfaring at bøkene dine slites mye så er det jo ikke en dum praksis :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det med bruktbutikker og loppemarked er ikke tilgjengelige alle plasser her i landet. Her hvor jeg bor finnes f.eks. ikke loppemarkeder. Bøkene er blitt dyrere, men pocketbøker er fremdeles rimelige - unntatt fagbøker de er dyre uansett innbinding. Å kjøpe på nettet er jeg ikke så veldig villig til selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg var svært skeptisk til nettkjøp til å begynne med. Men skjønte etterhvert at amazon er veldig seriøse. Skulle du mot formodning ikke få varen innen fristen, gir de deg en ny - free of charge. Jeg har aldri blitt snytt heller, og de har det meste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli