Vær glad for at du ikke har hele triologien i fanget. Den er tung, men det gikk på et vis. Gled deg til resten. Jeg har skrevet en bokomtale i en tidligere tråd ( Victor - Alveberg triologien) Du kan gå inn på mine leste bøker i 2011 og finne den der. Hvis du ikke har lest noe av Bjørnstad tidligere har du mye godt i vente. Neste triologi du bør ta fatt på er: "Til musikken, "Elven" og "Damen i dalen". God lesning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har en gigantutgave med tre bøker, litt uhåndtelig, men når det er så bra lesing så går det greit. Har en pute i fanget når jeg leser:-)Takk for svar, da blir det neste trilogi å få tak i tenker jeg....synes "Nåde" høres interessant ut også....den som venter på noe godt...:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmKirsten LundJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinn