Jeg har også vært heldig og funnet de, på et loppemarked. Har heller ikke lest de, men jeg er stadig bort og ser om de står trygt i bokhylla mi.
Jeg gleder meg til å ta fatt på de, og er ganske så sikker på at det er kvalitetsbøker.

(Lillevi, [her] vises ikke, kan du ikke prøve en gang til :) har lyst til å se bøkene)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg vet, Karin :-) Jeg bruker mitt nettbrett og får ikke til å kopiere inn adressen til listen, tar det i kveld når jeg er hjemme hos den gamle, gode pc,en....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som Karin og Ellen vil jeg også gjerne se skattekisten. Har en del ulest når det gjelder de gode gamle russerne. Bygger gjerne et grunnlag for å velge riktig fremover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

her er Min russiske skattekiste! Så hyggelig at dere er interessert :-)

Jeg må nok øve mer på nettbrettet for å få med meg alle funksjonene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan jo også se mine russiske bokskatter hvis du vil. Har laget meg en egen bokhylle i profilen, noen er lest, noen skal leses.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har vært der flere ganger. Imponerende og inspirerende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNina