Dette bokverket klarte jeg å skaffe meg på et bruktmarked for en tid siden. Jeg har ennå ikke fått lest det, men gleder meg!
Er en stor fan av Saramago, og gjennom han har jeg opdaget Fernando Pessoa. Disse to herrer fører meg til Portugal til høsten, og står derfor på programmet nå.
Deretter SKAL jeg gå løs på min russiske skattekiste,
Se her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg har også vært heldig og funnet de, på et loppemarked. Har heller ikke lest de, men jeg er stadig bort og ser om de står trygt i bokhylla mi.
Jeg gleder meg til å ta fatt på de, og er ganske så sikker på at det er kvalitetsbøker.

(Lillevi, [her] vises ikke, kan du ikke prøve en gang til :) har lyst til å se bøkene)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet, Karin :-) Jeg bruker mitt nettbrett og får ikke til å kopiere inn adressen til listen, tar det i kveld når jeg er hjemme hos den gamle, gode pc,en....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som Karin og Ellen vil jeg også gjerne se skattekisten. Har en del ulest når det gjelder de gode gamle russerne. Bygger gjerne et grunnlag for å velge riktig fremover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

her er Min russiske skattekiste! Så hyggelig at dere er interessert :-)

Jeg må nok øve mer på nettbrettet for å få med meg alle funksjonene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan jo også se mine russiske bokskatter hvis du vil. Har laget meg en egen bokhylle i profilen, noen er lest, noen skal leses.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har vært der flere ganger. Imponerende og inspirerende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenkte jeg skulle legge "Stille flyter Don" til i min "skal lese"-liste, men systemet fant den ikke. Så tenkte jeg at du sikkert hadde den i din russiske skattekiste, - men den lenken funket ikke:(
Får håpe jeg klarer å huske den helt av meg selv;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ellen, hvis du Googler boka så finner du kanskje andre bokelskere som har lagt den inn. Jeg sjekker alltid gjennom Google når det er bøker som ikke er registrert her i databasen.
Jeg synest det er bra for da kan bøkene hekte seg på de som allerede er registrert manuelt på bokelskere. Har til og med "flyttet" bøker i ettertid før jeg visste om den lure måten. Det er så kjedelig å stå alene om å ha boka her, derfor gjør jeg det når det er andre også som har den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset, det funket! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.