Herlig bok :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

En veldig fin bok! For den som lider av lesetørke og som trenger å komme igang med lesingen igjen, er dette en super start-bok, også for den som trenger en oppmuntring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bonden og den urbane bibliotekaren - det måtte bli bra. Storkosa meg først med filmen, deretter med boka

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste boka først og så filmen etterpå. Michael Nyquist! sukk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja sukk, Michael Nyquist er bare så sjarmerende! Jeg så filmen først og leste boka etterpå jeg. Men boka var kjempefin for det selv om jeg likte slutten på filmen bedre ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sent ute jeg , men har sett filmen og lest boka denne uka og jeg må si meg helt enig. ! Kjempebra og sjarmerende. Jeg ble litt overasket da jeg kjente igjen hun kvinnelige skuespilleren fra Camilla Lackberg filmene, dyktig skuespiller. Også måtte jeg jo inn på nettet for å sjekke flere filmer, hvor Michael Nyqvist er med da, sukk. Fant en veldig bra som jeg lurer på om også kan være i bokform " så som i himmelen ". Nydelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud