Helt siden jeg var en liten gutt har jeg drømt om å få reise til Papua Ny-Guinea [PNG]. Der er det underlige dyr, isbreer, kannibaler og mase spennende ting man kan oppleve.
Og Flannery er i grunn enig med meg!

Han er en biolog som med jevne mellomrom reise fra Australia til PNG og der forsker han på pattedyr som er i en klasse for seg. I denne boka har han samlet erfaringene fra en hel mengde slike reiser.
Og reisene er flotte, dyrene er spennende, menneskene spiser ham ikke opp og fjellene er høye. Alt vel.

Skulle man tro…

Dessverre har han noen små bemerkninger sånn inn i mellom. Han sier i forbifarten at han etter en reise måtte tilbringe 6 mnd. i en sykehusseng etter en mystisk infeksjon, eller at han ble litt plaget av en parasitt som det tok et år å bli kvitt, eller at han egentlig aldri kom seg fra en ekkel malariasmitte.

Det gjorde meg noe mer skeptisk til et lengre opphold i PNGs indre gemakker.
Litt.
Men så var det dyrene, og isbreene og kannibalene da!

Jeg tror jeg må ditt en tur, før jeg legger inn årene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokatta