Det kan være at Ivar Aasen blir litt trått ja :-) Har ikke lest mye nynorsk av en eller annen grunn, men jeg har blitt mer oppmerksom på det i det siste. Du ha fortsatt ikke sagt hvor gammel hun er så det blir vanskelig å anbefale noe. Tenkte på Carl Frode Tiller, men er hun i det nederste siktet av ungdom så blir nok det litt voldsomt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hun er 18 år. Hadde Carl Frode Tiller i tankene, men husket ikke navnet skikkelig hehe. Håper jeg får mange forslag for da har hun flere å velge mellom. Å kunne velge det er en viktig faktor, for da føler hun at hun ikke er tvungen til å lese den ene. Som igjen går utover lesingen. Hvis du forstår!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres ut som en god plan :-) Får håpe det kommer flere forslag av noen som har litt mer kunnskap om bøker som kan passe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli