Kan ikke tenke meg noe stort mer hyggelig enn en vennligsinnet diskusjon om kultur, politikk, religion og filosofi med nysgjerrige mennesker (som fortrinnsvis er trygge på seg selv)! I vår tids ideologiske ørken og med den tilliten vi har til politiske institusjoner har vi lett for å glemme at det er på den lokale puben, over middagsbordet eller på bokelskere.no at tidevannet sakte, men sikkert kan snus. Først må man bry seg da, og det er ikke noe den store stygge tidsånden er så flink til å markedsføre som et insentiv for det gode liv i våre dager. Mye annet som skal markedsføres først.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Det kunne ikke falle meg inn i å anta eller spekulere i at noen ikke bryr seg eller mangler selvtillit, ei heller har jeg et ønske om å diktere for andre hva de skal bruke dette nettstedet til. Dette har jeg heller ikke sagt. Du tar ordene mine ut av sammenheng, uten at jeg tror du mener det. Jeg svarte på Strindins påpekning av at hva som oppfattes som hyggelig er individuelt og på hennes sentiment om hva som utgjør grunnstammen i et godt demokrati.

Har man ikke lyst til at dette skal være en arena for politisk debatt lar man være å delta i slike diskusjoner. På samme måte finnes det mange tråder jeg ikke har noen interesse av å delta i her på bruket, men det gjør meg ingenting at de er der, jeg kan sågar lese dem og finne dem både fornøyelige og interessante likevel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud