Jeg har tidligere gjort et lite søk hvor jeg har plukket ut enkeltbokelskere og fant både politisk ståsted, hjemmeadresse og familiebilder på flere iløpet av minutter.

Og jeg respekterer selvfølgelig alles rett til å være så synlige på nett. Men selv velger jeg som sagt, og kun av ren beskjedenhet, selvfølgelig, å være mer anonym;)

(Og for ordens skyld, jeg lagret INGENTING om disse bokelskerne eller andre, jeg bare konstaterte at det var greit å være anonym, og glemte det hele)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er enig i at det er fornuftig å trå varsomt frem i det mylderet av ulike nettsteder og sosiale medier vi alle er blitt en del av. Jeg har også registrert at mange har et ganske lemfeldig forhold til hva man legger ut om seg selv, bilder o.s.v Personlig er jeg også veldig obs på dette og har tatt mine forholdregler. Men akkurat her på bokelskere er jeg ikke særlig privat, det handler stort sett om bøker. Føler det er trygt med bilde her, ihvertfall enn så lenge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hei Bluebell. Litt uvant i starten, men fint navn

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmKirsten LundJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinn