Jeg undret meg over at en bokelsker som skrev bare en linje klarte å bruke ordene nonsens, vrøvl og vås om et sitat fra en bok. Har man ikke annet å si om et sitat sier det mer om avsenderen enn adressaten. Om man siterer fra bøker, så driver man ikke agitasjon hverken på den ene eller andre måten. Vil du helst kneble de som siterer og leser bøker du ikke liker?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Selvsagt ikke. Det er vel bare det at føler deg fordømt av sitatene? Under tråden for sitater er det vel meningen å samtale om sitatenes innhold, ikke personene som siterer? Og hvorfor leser du egentlig sitatene mine hvis de er så ille som du påstår?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal