Mitt første møte med Morrison og det var på tide.Maken til historieforteller! Hun skriver magisk synes jeg og jeg slukte boka.Dette er hennes første roman etter tildelingen av Nobels litteraturpris i 1993.

Handlingen er lagt til hjertet av Oklahoma.Boka åpner med en angrep på et kloster der 5 kvinner bor.Hva skjer egentlig på klosteret, drives det heksekunst?Hvorfor velger de å bo uten menn? Dette avstedkommer spekulasjoner bland byens 360 innbyggere og utover i boka får vi historiene til både kvinnene og innbyggerne i landsbyen. Jeg kommer til å lese mer av denne forfatteren:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina