Jeg er enig at det er hyggelig med bilder på profilen. Men symboler er også ganske greit. Så lenge personen ikke bytter de ofte, så er det lett å se på bilde og vite hvem det er som svarer. Da får jeg heller bli med på et bokelsker treff for å kunne knytte ansiktet til profilene. :)

Jeg har valgt å ikke legge ut bilde av meg, selv, for min bokliste er litt vel avslørende om hvem jeg er som person. JEg står med fullt navn, men mitt navn er såpass alminnelig at det er ikke lett å vite hvilken av Maja Hansener der ute er meg.

Så i stedet valgte jeg min drømmebilde. Ei jente som leser bok i paradiset. Det er virkelig drømmen. Bekymringsløs og fri til å bruke tiden som hun vil, som er altså å lese bøker og nyte stranden samtidig. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig med Oddmund. Bildet er flott, Maja

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av alle "anonyme" bilder, syns jeg du har det flotteste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmKirsten LundJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinn