Å, det var veldig deilig å se at ingen blir veldig strenge med dette :) Jeg har, som Reidar, sett andre diskusjoner som har vært ordentlig stygge, bl a på en slektforskerside jeg har vært inne på. Noen er helt manisk opptatt av at andre skal vise seg med fullt navn.

For meg spiller det absolutt ingen rolle hva folk kaller seg. Egentlig er det også mye lettere å huske fra hverandre når navnene varierer fra Brit og Kirsten til Wolfcat og Tigermor! Det var et par stykker her med likt fornavn - husker ikke hvem lenger, men si f eks Kari M og Kari B. Jeg føler jo at jeg "kjenner" noen når jeg har diskutert med dem her inne, og oppfattet disse to personene som samme Kari - helt til jeg så at det var to personer! Det var skikkelig rart :) Selv har jeg et ganske vanlig fornavn, og jeg synes det er greit med et litterært nick :)

At bildet mangler, skyldes mer kløning enn vilje. Tror jeg prøvde å legge inn et filmstjernebilde, inspirert av andre her, men det funka ikke, så jeg ga opp....

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hva med Meryl Streep? Min yndlings skuspillerinne. Hadde vært hyggelig å møte henne på bokelskere. Noe for deg, MiaMaria? Eller alternativt Julia Roberts. Gutta her inne vil nok respondere på det meste du sier.....Prøv!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmKirsten LundJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinn