Nei, ikke nå. Men jeg var student i mange år, helt til jeg avsluttet vernepleierutdanningen i 2007. Og i den perioden kunne det være mye tungt pensum ( f-eks legemiddelregning og andre medisinske emner) som krevde mye konsentrasjon. Så da hadde jeg ikke musikk på. Men jeg brukte stort sett alltid musikk når jeg skrev oppgaver.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Akkurat de emnene du nevner syntes jeg var forsåvidt lett, men mye å huske på. Har planer å studere ernæring i nær fremtid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var masse detaljer i de delene av pensum, så det ble ofte nødvendig å repetere flere ganger. Spennende planer du har, og da kommer du kanskje til å havne midt i den store eræringsdebatten angående lavkarbo :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akkurat nå vet jeg alt for lite til å uttale meg. Men jeg undrer meg når jeg hører at man bruker mye fett, for før jul var det nesten ikke å oppdrive "smør". Av de som bør bruke en del smør er KOLS pasienter, som energi.
Selv liker jeg ikke fet mat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Inge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne Lise