Er enig i at det er kjekt med bilder og sånt, men forstår veldig godt at ikke alle har lyst å bruke profilbilde og fullt navn. Noen trives med bilde og fullt navn, andre ikke. Det viktigste er at det ikke brer seg en holdning om at brukere med full navn og bilde er "bedre" enn de uten. Presiserer at jeg ikke har lagt merke til noe sånt her eller at trådstarter innehar denne holdningen, men har sett ganske så hissige diskusjoner rundt dette temaet andre steder på internett. Hadde vært synd viss slike holdninger fikk fotfeste på bokelskere også.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nei, slike holdninger ønsker vi ikke her på bokelskere. Var rett og slett ikke klar over at det diskuteres heftig om dette temaet på andre nettsteder. Innlegget mitt var i utgangspunktet ment som en uhøytidelig meningsutveksling om bilde kontra symboler. Her på bokelskere diskuteres bøker i stort omfang, og jeg tror ikke at de "bildeløse" blir tatt mindre seriøst eller blir lagt mindre merke til enn de med bilde. Snarere tvert imot. Mange med ulike symboler som sitt profilbilde er svært populære her på siden - aktive, dyktige og respekterte bokelskere. Vi kan vel like så godt slå fast følgende: La bokelskere.no fortsette som før med et stort mangfold av kreative løsninger på profilen. Takk for godt svar, Reidar. Fint bilde av deg forresten!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det. Oppfattet ikke ditt innlegg som kritikk mot de bildeløse, langt derifra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmKirsten LundJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinn