Nå føler jeg meg VELDIG dum! Jeg har jo tross alt klart å opprette denne profilen for noen år siden og være aktiv her inne. Og så tenkte jeg altså nå at jeg skulle skifte profilbilde, - også finner jeg ikke ut hvordan jeg gjør det! Jeg går inn på "min profil" - og kommer ikke lenger!
Hjelp! - Og jeg finner ikke noen "hjelp" en gang, - jeg visste at det var en tråd med FAQ og fant den, men fikk ikke svar der heller!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Og dermed fant jeg at det ligger under "innstillinger" øverst til høyre, ved siden av stjerner, snakkeboble og brev:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

trykk F5 etter at du har skiftet bilde. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For å lagre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

for å endre

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg venter spent på ditt nye profilbilde, Ellen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var jo hyggelig, men det kommer ikke likevel! Jeg tenkte å skifte til det jeg har på facebook, men det var for stort, og jeg klarte ikke å gjøre det mindre:( Jeg ble inspirert av alt det bilde-pratet her inne;)
God natt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

du kan gå inn på paint progr. å redusere størrelsen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

WenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud