Lettlest, men samtidig vektig. Carsten Jensen tar oss med på en spennende reise i Vi, de druknede. Stor litteratur vil jeg nok ikke kalle det, men fornøyelig er det så definitivt. Dessverre blir den kjedeligere jo mer avanserte båtene blir, og når jeg nådde bolken om 2dre verdenskrig ventet jeg mest på at boken skulle bli ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

For meg var dette stor litteratur. Det er en av de beste bøkene jeg har lest. Både Jensens fortellerevne, hans sterke språk og hans historiske sans, frydet meg gjennom hele boka. Jeg vil også anbefale å lese oppfølgeren, Siste Reise.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Første halvpart av boken er virkelig bra, men jeg fastholder fortsatt at den mister kvalitet mot slutten. Jensen har en upåklagelig fortellerevne, men jeg tror at han også ønsket veldig å bli ferdig når det nærmet seg slutten :-) Siste reise står i bokhylla og den blir nok lest omsider.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud