Litteraturen er viktigst, det er ingen tvil. Men en liten diskusjon i ny og ne kan jo friske opp. Som du sikkert forstår av innlegget mitt er det ikke så gravalvorlig ment. Jeg hygger meg her på siden uansett og tolererer enhver profil, og forstår all argumentasjon for og imot. Men allikevel: Bilder er hyggelig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig, spesielt Rose Marie's nye profilbilde. :)
Den flotte, frodige kvinneskulpturen gir meg tanker om at RM er en usedvanlig kunnskapsrik, kulturinteressert, humoristisk, inkluderende og likandes kvinne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gir meg et hint angående X i figuren, som brukes i kunstmaleri -> personen som er midtpunkt/blikkfang og gir action i bildet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tok en "Zoomtitt" på skulpturen. Joda, sikkert et bevisst valg av Rose-Marie. Skal absolutt vende meg til denne frodige kvinnen. Håper ikke RM tok min noe fleipete kommentar ille opp. Men jeg tror faktisk hun har humoristisk sans også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØThea