Som min navnesøster Ava Gardner, også kalt Berit R, påpeker et annet sted i tråden, - her "inne" kan vi velge om vi vil opptre inkognito.
Jeg tror mange gjør som meg ved valg av bilde. Bildet som blir valgt er ikke tilfeldig, og representerer ofte elementer/interesser som vedkommende bokelsker kjenner seg hjemme i.
Argumenterer som at det her "inne" er så trygt og ufarlig og at alle kan vise hvem de er, virker en smule naivt på meg, - siden "her inne" - også er "der ute".
At folk velger anonymitet kan ha ulike årsaker. Noen bokelskere lever et liv i "full åpenhet", mens andre igjen ikke engang er listet opp hos 1881.
Uansett, bilde eller ikke bilde, jeg håper at det også i fremtiden vil være litteraturen som står i fokus - og at nick, avatar og "blanke" bilder har mindre betydning.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Litteraturen er viktigst, det er ingen tvil. Men en liten diskusjon i ny og ne kan jo friske opp. Som du sikkert forstår av innlegget mitt er det ikke så gravalvorlig ment. Jeg hygger meg her på siden uansett og tolererer enhver profil, og forstår all argumentasjon for og imot. Men allikevel: Bilder er hyggelig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig, spesielt Rose Marie's nye profilbilde. :)
Den flotte, frodige kvinneskulpturen gir meg tanker om at RM er en usedvanlig kunnskapsrik, kulturinteressert, humoristisk, inkluderende og likandes kvinne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gir meg et hint angående X i figuren, som brukes i kunstmaleri -> personen som er midtpunkt/blikkfang og gir action i bildet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tok en "Zoomtitt" på skulpturen. Joda, sikkert et bevisst valg av Rose-Marie. Skal absolutt vende meg til denne frodige kvinnen. Håper ikke RM tok min noe fleipete kommentar ille opp. Men jeg tror faktisk hun har humoristisk sans også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg tenkte nok mer på at "her inne" er en illusjon. Bokelskerne er et åpent nettsted - alle "der ute" kan lese hva som skrives og av hvem. Det er kun den enkeltes side/profil som har adgangsbegrensning. (valgt av bokelskeren selv)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det med at andre kan se boksamlingen min, måtte jeg sjekke inne på mine innstillinger. Nei det var heldigvis ikke merket av - lettelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hvis man googler noen som har navnet sitt her, kommer det fort opp hva man sier, - så også ikke-bokelskere kan finne en lett her;)

Godt sagt! (6) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Så det gjelder å bare si noe man kan stå inne for i full offentlighet, - og det kan holde hardt noen ganger;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmKirsten LundJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinn