Ja, vi må ha et nytt treff så ingen glemmer hvordan jeg ser ut;) God ide! Jeg føler også at katten har blitt "meg" nå, så jeg kommer nok ikke til å bytte ham ut før jeg finner et bilde av meg selv jeg kan bruke.

Det er forresten ikke bare her jeg skuler meg bak et kattebilde, jeg har en katt som profilbilde på facebook også, så det er ikke fordi jeg "gjemmer" meg for noen her at jeg ikke har bilde av meg selv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Synes absolutt at det bør bli ett nytt treff snart. Jeg hadde ikke anledning til å ble med på det i juni : )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker kattens uttrykk (ser ut som om den har en rev bak øret). Hilsen katte-elsker (hadde en siameser katt for flere år siden - som jeg savner, de er som barn som man ikke kan være lenge borte fra.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SDemeterMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild S